ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ»

 

Ο κ Αριστείδης Φλώρος, εμπλεκόμενος στην υπόθεση της Energa,  ουδέποτε προσήλθε ως ασθενής να εξεταστεί στην Κλινική μας, το δε έγγραφο που φέρεται ότι έχει εκδοθεί από την Κλινική μας ως πόρισμα αξονικής τομογραφίας θώρακος δεν προέρχεται από εμάς και είναι εμφανώς πλαστογραφημένο. Η Κλινική «Παναγία η Οδηγήτρια» ουδεμία σχέση έχει με την παρούσα υπόθεση.

 


 

Η ΚΛΙΝΙΚΗ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ» ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ

 

Η Κλινική «Παναγία η Οδηγήτρια» για μία ακόμη φορά στέκεται δίπλα σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη. Αυτή τη φορά, προσφέροντας βοήθεια στους πληγέντες από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες κατοίκους της Μάνδρας Αττικής.

Περισσότερα...

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Νέο τμήμα παροχής ιατρικών υπηρεσιών σε πληρώματα πλοίων αναπτύχθηκε στη Γενική Κλινική Παναγία η Οδηγήτρια. Το τμήμα δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει γρήγορα και αποτελεσματικά την Υγειονομική Υπηρεσία Πληρωμάτων Πλοίων της ERGO. Ο όμιλος ERGO, κατόπιν εξαγοράς της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, είναι πλέον ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

 

Περισσότερα...

ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ 17 ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

   Συμφωνία συνεργασίας με κάποιες από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα υπέγραψε η Γενική Κλινική Παναγία η Οδηγήτρια, μέσω της Mednet Ελλάς, η οποία διαχειρίζεται τα ασφαλιστικά τους προγράμματα.

Περισσότερα...