ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γενική Κλινική «Παναγία η Οδηγήτρια» διαθέτει μία πλήρως οργανωμένη και εξοπλισμένη Καρδιολογική Κλινική, η οποία σε συνδυασμό με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) και τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε οξύ ή χρόνιο καρδιολογικό περιστατικό.

Η 24ωρη ετοιμότητα και η εμπειρία του ιατρικού και του νοσηλευτικού μας προσωπικού παρέχουν τη δυνατότητα νοσηλείας πάσης φύσεως καρδιολογικού προβλήματος.

Η διάγνωση και η θεραπεία στηρίζονται στις σύγχρονες μεθόδους και στα εξελιγμένης τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε.

Ιδιαίτερη μέριμνα δίδεται στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων, με την παρακολούθηση των ασθενών που ανήκουν στις ομάδες υψηλού και μέσου κινδύνου.

Κύριο πλεονέκτημα μας είναι η προσωπική και φιλική επαφή των ιατρών και του λοιπού προσωπικού με κάθε ασθενή μας.

Ειδικά για την αντιμετώπιση οξέων καρδιολογικών περιστατικών και την ασφαλή μεταφορά των ασθενών, η Κλινική διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, επανδρωμένο μεεξειδικευμένους ιατρούς και νοσηλευτές, το οποίο λειτουργεί και ως Κινητή Καρδιολογική Μονάδα και βρίσκεται σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο.

Στο Καρδιολογικό Εργαστήριο  της Καρδιολογικής Κλινικής μας, πραγματοποιούνται οι εξής εξετάσεις:

  • ΤΕΣΤ ΚΟΠΩΣΕΩΣ
  • HOLTER ΠΙΕΣΕΩΣ
  • HOLTER ΡΥΘΜΟΥ
  • TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ

Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής: Παναγιώτης Μπάϊζος     Συνεργάτες Ιατροί   

Ώρες Λειτουργίας Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου κατόπιν ραντεβού.

Τηλέφωνα Γραμματείας για Ραντεβού: 210 46 11 204 - 6

Τμήμα Επειγόντων: κάλυψη 24 ώρες το 24ωρο